Agenda

26 oktober

In de Centrumkerk in Geldermalsen wordt door ZWO Kerk in Actie een benefietavond georganiseerd t.b.v. een opvanghuis voor zwerfjongeren in Maliq (Albanië). Aanvang: 20:00 uur.

Alegria staat op het programma met het zingen van Verleih uns Frieden (Mendelsohn), Im Herbste (Gade), Im Wald (Gade), Come again (Dowland) en Cantique de Jean Racine (Fauré).

 

9 en 10 november

Een prachtig concert rond het thema Herfst onder leiding van dirigent Geerten Liefting.

Op zaterdag 9 november om 15:00 uur in de Sint-Pieterskerk in Beesd en op zondagmiddag 10 november om 15:00 uur in in de Centrumkerk in Geldermalsen.

We zingen onder meer de Kleine Orgelmesse (Haydn), Vergangen ist mir Glück und Heil (Brahms), Never weather (Parry), Verleih uns Frieden (Mendelsohn), Im Wald en Im Herbste (Gade) en het prachtige Wachet auf (Buxtehude).

Dit alles wordt begeleid door het Betuws StrijkersEnsemble en door Richard Vos op het orgel en de piano. Irna van Beest (sopraan) zingt enkele solo’s.

U kunt al kaarten bestellen via deze website  (knop Kaarten bestellen ). Kaarten via deze website kosten € 10; op de dag zelf aan de deur van de kerk € 12.

 

24 december

Kerstnachtdienst in de Pieterskerk in Beesd